BLIJF OVERNACHTEN

Maak uw bezoek aan het betoverende Brugge nog onvergetelijker door uw culinaire avontuur bij restaurant In The Mood te combineren met een luxueuze overnachting in ons viersterren Boutique Hotel 't Fraeyhuis, gelegen te midden van het schilderachtige Minnewaterpark.

Stelt u zich eens voor: een dag vol ontdekkingen in de charmante straatjes van Brugge, gevolgd door een smaakvolle reis door de verfijnde culinaire wereld van In The Mood, en daarna een welverdiende rust in ons warme en gastvrije hotel.

Geniet van het gemak van alles onder één dak, terwijl u zich laat verwennen door de gastvrijheid en het comfort van Boutique Hotel 't Fraeyhuis. Of het nu gaat om een romantische uitje, een gezellige familievakantie of een ontspannen weekendje weg met vrienden, onze combinatie van voortreffelijke gastronomie en gastvrijheid belooft een onvergetelijk verblijf in Brugge.

Reserveer nu uw tafel bij In The Mood en boek uw verblijf in Boutique Hotel 't Fraeyhuis voor een ervaring die alle zintuigen prikkelt. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in ons charmante hotel in het hart van Brugge.

MEER INFORMATIE & RESERVEREN